Samenknap voor het goede doel

De meesten onder ons houden van de kerstdagen.  De lichtjes, de cadeautjes, het gezellig samenzijn met familie en vrienden, …daar kijken we naar uit.  Maar even stilstaan bij de werkelijkheid: niet iedereen kan feestvieren, was een juiste insteek.  Het verhaal van Robby, een jongen die in armoede leeft, bleef hangen bij de kinderen.  De oproep om kerstpakketten samen te stellen, was dan ook een schot in de roos.  Gedurende 3 weken groeide het winkeltje van juf uit tot een heus magazijn.

Afgelopen vrijdag sloegen enkele leerkrachten de handen in elkaar en maakten 62 feestpakketten klaar.  De Sint-Vincenciusvereniging zal deze 20 december bedelen.

Ook de kinderen die op kerstkamp gaan in Akindo zullen kunnen snoepen naar hartelust.  Er zijn ook nog een aantal extraatjes die zij zeker zullen appreciëren.

We zijn duidelijk een school met het hart op de juiste plaats.  Fijn zo!

Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!!!